Over Ons

Stichting IT PerformanceHouse is dé IT-hotspot in de regio Oost-Nederland. Opgericht om IT-trends en ontwikkelingen te stimuleren bij bedrijven en organisaties zodat zij beter kunnen presteren door middel van IT. Wij zijn een regionale brancheorganisatie waar wij kennis, trends en ontwikkelingen stimuleren. En gaan samen met onder andere het bedrijfsleven, onderwijs en overheid op zoek naar manieren en verbindingen om IT-trends om te zetten in businesskansen. Daarbij zorgen wij voor het initiëren, faciliteren en verbinden én borgen we de kwaliteit van businesskansen.

Waarom?
Wij vinden het stimuleren van IT-trends en ontwikkelingen van belang; het laat de economie regionaal excelleren wat een positief effect heeft voor IT-ondernemingen en de IT-branche. En het is goed voor BV Nederland. Het uiteindelijke doel van het stimuleren van IT én de trends en ontwikkelingen is dat we niet harder máár slimmer gaan werken door de inzet van IT.

Het stimuleren doen wij op allerlei manieren maar is altijd samen te vatten in: Podium voor verbinding, Ondersteuning door kennis en Randvoorwaarden om te presteren.

Podium voor verbinding
Wij vinden het belangrijk dat bedrijven en organisaties gestimuleerd en geïnspireerd worden door trends en ontwikkelingen. Om hiervoor te zorgen bieden wij de IT-branche een podium om trends en ontwikkelingen te delen, te demonstreren en om te informeren. Zo houden wij bedrijven in de regio geïnformeerd over de meest recente ontwikkelingen binnen dit bruisende vakgebied. Het IT PerformanceHouse in Zwolle is in ITPH Facility Centers, locatie "De Stoel" Zwolle. 

Nieuwsgierig naar de meest recente trends en ontwikkelingen? Kijk dan in ons nieuwsoverzicht of meld je aan voor één van onze bijeenkomsten

Ondersteuning door kennis
Het beschikken over de juiste digivaardigheden en het kunnen toepassen van deze vaardigheden zodat een bedrijf optimaal kan profiteren van ICT. Dat is wat wij binnen het IT PerformanceHouse stimuleren en waar we ons voor inzetten. Om jou, als IT-professional en/of IT-bedrijf, hierbij te helpen ondersteunen wij jou bij het opdoen van kennis. Hoe we dit doen? Door de verschillende initiatieven die we aanbieden op het gebied van kennisondersteuning, zoals: opleidingstrajecten op maat, kennissessies met leveranciers, ICT ValuePack en Skiblle.

Lees meer over ondersteuning door kennis bij het IT PerformanceHouse.

Randvoorwaarden om te presteren
Om beter te kunnen presteren met IT moeten we voldoen aan een aantal voorwaarden, zoals: zorgen voor voldoende gekwalificeerd ICT-personeel, een betere aansluiting tussen het onderwijs en het bedrijfsleven en zorgen voor een goede ICT-infrastructuur. Het IT PerformanceHouse zorgt dat deze voorwaarden er zijn, zodat er uiteindelijk slimmer gewerkt kan worden door de inzet van IT.

Ontdek nog meer manieren waarop het IT PerformanceHouse randvoorwaarden borgt.

Samenwerking met bedrijven en organisaties
Binnen het IT PerformanceHouse maken we ons hard voor het beter presteren met en door IT maar dit kunnen we uiteraard niet alleen, want:

Talent wins games, but teamwork and intelligence wins championships. ― Michael Jordan

In samenwerking met een tal van IT-gerelateerde ondernemingen gaan wij elke keer weer de uitdaging aan om IT-trends te stimuleren bij bedrijven en organisaties, om deze om te zetten in businesskansen en om meer werkgelegenheid binnen deze innovatieve branche te creëren.

Kortom, het IT PerformanceHouse is er voor jou! Wij willen samen met bedrijven, organisaties en IT-professionals ontdekken, verkennen, daadkrachtig actie ondernemen, kansen creëren en dromen waarmaken met en door IT. Fuel your ambition!

IT Trendradar

IT trends die jou raken

Activiteiten