Initiatieven

Het IT PerformanceHouse is aanjager van diverse regionale en nationale initiatieven die er aan bijdragen dat verbindingen met bedrijven en trends en ontwikkelingen worden gelegd zodat businesskansen worden vergroot en er slimmer met en door IT gewerkt kan worden.

Lees meer over een aantal van deze initiatieven.

Regionale Facility Centers
IT PerformanceHouse ziet de regionale bedrijven graag optimaal functioneren. Daar zijn soms faciliteiten voor nodig waar bedrijven niet altijd de beschikking over hebben. Doordat de regionale ondernemers het gebruik van die faciliteiten delen houden we het betaalbaar voor iedereen.

Lees meer over wat de regionale facility centers te bieden hebben

ICT ValuePack

Het ICT ValuePack streeft naar een optimale verbinding tussen afstudeerders en werkzoekenden én het werkveld. Op basis van moeilijk vervulbare vacatures richt het zich op de kandidaten die wel de wil en de kwaliteiten hebben maar door het gebrek aan aansluiting in de competenties niet voor die vacatures in aanmerking komen.

Lees meer over het ICT ValuePack 

Skiblle
Breng kennis in beweging en ontwikkel jezelf en anderen. Dat is waar Skiblle, een initiatief van het IT PerformanceHouse, voor staat. Skiblle is een (gratis) online platform waar je door middel van het volgen van sessies kennis kunt opdoen en delen over de meest uiteenlopende onderwerpen. 

Lees meer over Skiblle 

Domotica in de zorg 
Het stimuleren van een effectieve en efficiënte toepassing van domotica in de zorg zodat mensen zolang mogelijk zelfstandig kunnen leven. Dat is het doel van de themagroep Domotica in de zorg.

Samen voor het ICT Sectorplan
Het IT PerformanceHouse vormt samen met diverse bedrijven, organisaties en onderwijsaanbieders een consortium om het opleidingsdeel van het ICT-sectorplan uit te voeren. Via het IT PerformanceHouse worden de opleidingen aangeboden die door de samenwerkende partijen worden uitgevoerd. Het IT PerformanceHouse zorgt voor de faciliteiten.

Lees meer over het ICT Sectorplan

Challenge-Connectdag
De Challenge-Connectdag is een initiatief van het IT PerformanceHouse. Tijdens de Challenge-Connectdag staat de ontmoeting tussen werkgever en toekomstige werknemer (afstudeerder/werkzoekende) centraal. Studenten laten door middel van diverse challenges zien waar hun talenten liggen. Zo vergroten zij hun netwerk en de kans op een passende afstudeerplaats of baan! De Challenge-Connectdag is geen race voor de slimste en de snelste! Maar een manier om de student en werkgever met elkaar te verbinden.

Lees meer over de Challenge-Connectdag

ITPH Facility Centers

Vergaderen - Trainen - Werken

ICT ValuePack