Kennisondersteuning

Het beschikken over de juiste digivaardigheden en het kunnen toepassen van deze vaardigheden zodat een bedrijf optimaal kan profiteren van ICT. Dat is wat wij binnen het IT PerformanceHouse stimuleren en waar we ons voor inzetten. Om jou, als IT-professional en/of IT-bedrijf, hierbij te helpen ondersteunen wij jou bij het opdoen van kennis. Hoe we dit doen? Door de verschillende initiatieven die we aanbieden op het gebied van kennisondersteuning:

ITPH Academy
In samenwerking met diverse partijen bieden wij opleidingstrajecten op maat voor werknemers en werkgevers. Binnen een publiek-private samenwerking, kun je je gericht kwalificeren met relevante specifieke ICT-competenties en –vaardigheden die nauw aansluiten bij de behoeften van het bedrijf waar jij werkzaam bent.

De opleidingen en trainingen die je kunt volgen, worden aangeboden door ITPH Academy in de inspirerende omgeving van ITPH Facility Centers. Binnen de opleidingen en trainingen is de IT Trendradar onze gids en leggen we verbindingen met de juiste randvoorwaarden.

Kennissessies
Om je kennis up-to-date te houden organiseert het IT PerformanceHouse ook diverse kennissessies waarbij leveranciers je informeren over de laatste ontwikkelingen van een bepaald product of een demonstratie geven.

ICT ValuePack
Het ICT ValuePack streeft naar een optimale verbinding tussen afstudeerders en werkzoekenden én het werkveld. Op basis van moeilijk vervulbare vacatures richt het zich op de kandidaten die wel de wil en de kwaliteiten hebben maar door het gebrek aan aansluiting in de competenties niet voor die vacatures in aanmerking komen.

Lees meer over het ICT ValuePack 

Skiblle
Breng kennis in beweging en ontwikkel jezelf en anderen. Dat is waar Skiblle, een initiatief van het IT PerformanceHouse, voor staat. Skiblle is een (gratis) online platform waar je door middel van het volgen van sessies kennis kunt opdoen en delen over de meest uiteenlopende onderwerpen. 

Lees meer over Skiblle 

Wil je meer weten over de kennisondersteuning neem dan via 088-525 37 12 contact met ITPH-Academy op en vraag naar Robin van den Berg.

ITPH Academy

Skills for your digital future

ICT ValuePack